Brasserie    |     Feesten     |

Een oud verhaal, een nieuw begin…

Honderden jaren hoorde d’n Druimer de verhalen aan van de dorpsgenoten. En honderden jaren zijn er nog te gaan. Onze droom is een fantastische plek waar onze kinderen kunnen spelen, onze vrienden kunnen genieten en waar levensverhalen worden geschreven.

Ontmoet de familie Oumou

“Onze droom is een plek voor dans, plezier & feestelijke gelegenheden.”

Samen meer historie schrijven

Op deze plek, in de gedachte van D’n Druimer, beginnen wij een nieuw verhaal. Een plek die getuige wil zijn van het leven van ons Mariadorpers en Eijsdenaren. Lief en leed, plezier en vreugd voor jong en oud. Deze plek met zijn rijke historie staat klaar om zijn deuren binnekort te openen….

Plan alvast jouw volgende beleving

Brasserie

Kom heerlijk lunchen of bijkletsen met een goede kop koffie en wat lekkers. Laat de kinderen spelen, op 1 van onze speeltoestellen binnen en buiten.

Arrangementen

Vier een kinderfeestje, vriendinnendag of jubileum. Of huur de gehele locatie om jouw prachtige bruiloft in stijl te vieren.

d’n Druimer x Dansschool Reality

Onze feestzaal wordt door de week gebruikt als danszaal door Dansschool Reality. Geniet zelf van een moment voor jezelf, terwijl je kind de sterren van de hemel danst. Door onze glaswand kun je alles volgen.

Een plek van ontmoeting

De oude ‘simpele’ perenboom met zijn verhalen over tradities, verdriet en plezier. Hij heeft het allemaal gezien daar aan de. Het verhaal van D’n Druimer in Mariadorp-Eijsden werd vastgelegd, Johannes Theunnissen schreef over hem in Seour Petiteke.

Wil jij weten hoe het verder gaat met d’n Druimer?

Laat je e-mailadres achter en volg ons verhaal.